xmlguru.cz

Spreading the XML paradigm around

Nová školení XML na podzim

2009-09-08

Do nabídky kurzů jsem na podzim přidal několik novinek – školení na XSLT 2.0 a OOXML. Obou nových školení se můžete zúčastnit v kurzech pořádaných ve spolupráci se společností Cleverlance.


Oba nové kurzy jsou jednodenní. Kurz XSLT 2.0 je určen pro vývojáře, kteří již mají dobrou znalost XSLT 1.0, ale rádi by se rychle dozvěděli, co nového přináší XSLT 2.0. Mám však pro vás jednu radu – na školení nechoďte, pokud musíte z nějakého důvodu používat XSLT 1.0. Jakmile jednou chutnáte XSLT 2.0, už se vám nebude chtít psát další „1.0“ kód. XSLT 2.0 používám na mnoha projektech již téměř pět let, a produktivita práce je oproti XSLT 1.0 nesrovnatelně vyšší.

Kurz OOXML seznamuje se základy formátu Office Open XML, který je používán v Microsoft Office 2007 a dalších produktech a byl přijat i jako mezinárodní norma ISO/IEC 29500:2008. Kromě popisu formátu se podíváme na nástroje a metody, které je možné použít při načítání a generování dokumentů ve formátech OOXML.

Chybí vám v nabídce nějaký kurz? Dejte mi o tom prosím vědět, není problém připravit školení na libovolnou technologii související s XML.

blog comments powered by Disqus
Copyright © Jiří Kosek, 2006–2018